HORIA - FILMUL DEVENIRII, FILMUL VERII

Jan 12, 2022

Știri: Când încep orele în Poligon? & Grup nou HeyMoto


Din când în când și știri, mai puține, mai multe, mari, mărunte... Ce vă interesează în primul rând: când reîncep orele la școala moto, când încep examenele și, bonus, grup nou pe Facebook, pentru a rămâne conectați, ca membri ai Marii Familii HeyMoto.


Când încep orele?
Școala Moto reîncepe oficial pe 18 ianuarie 2022.
Având în vedere anotimpul, programul va fi redus ca ore și zile disponibile, astfel:
Ședințele de Poligon vor fi de la 10, 12 sau 14, în zilele de luni, miercuri, vineri și sâmbătă, alternând în următoarea săptămână cu zilele de marți, joi și sâmbătă, până la începutul lunii martie. Condițiile meteo favorabile pentru cursurile în poligon sunt: suprafața poligonului să nu fie acoperită de zăpadă sau gheață, temperatura să fie peste 5 grade Celsius.
Ședințele de Trafic se vor susține respectând același program, dar temperatura trebuie să fie de peste 10 grade Celsius.
Programarea ședințelor se poate face direct din contul fiecărui elev. Cei care nu sunt înscriși la școală, dar își doresc să înceapă devreme acest sezon, trebuie mai întâi să ne contacteze

Când încep examenele?
Programul examenelor practice este stabilit de Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor. De obicei, primele examene din sezon sunt programate la începutul lunii martie, iar ultimele, ca să nu ne mai întrebați încă odată la sfârșitul sezonului 😜, la jumătatea lunii decembrie.


Grup nou pe Facebook!
Nu e nicio noutate crearea unui grup pe Facebook dar, pentru Marea Familie HeyMoto, este! Cine poate face parte din acest grup? Elevi dar și motocicliști, motocicliste pe care îi cunoaștem. Dorim să fie un grup civilizat, lipsit de atitudini de superioritate, de ajutor oricărui începător, util și informativ, într-un cuvânt, un grup de familie. Nu am putut să-i spunem chiar La Familia, pentru că numele era deja rezervat, așa că i-am spus intuitiv HeyMotoCe puteți citi? Despre cursuri de școlarizare sau perfecționare, despre evenimente moto, articole interesante, plimbări programate ș.a.m.d. Ce puteți posta? Orice are legătură cu minunata lume moto. Sunteți așteptați, sunteți bineveniți! 


Text și Foto: HeyMoto