HORIA - FILMUL DEVENIRII, FILMUL VERII

Jan 6, 2022

6% mai mulți elevi, de 3 ori mai multă Yamaha

 

Începem anul cu un articol statistic și o s-o ținem așa, în bilanțuri, până la începutul noului sezon... Glumeaaam! Dar, după cum spunea un istoric, e bine să știm de unde am plecat ca să aflăm unde ne ducem ...gen.

Șase la sută
Cum să ne scuzăm? Să începem cu Covid-ul: după creșterea susținută din 2018 și 2019, în 2020 piața era amenințată de detonarea gripei globale dar, în ciuda lunilor de carantină, anul s-a terminat tot în creștere. Încetinirea pieței s-a făcut totuși cu un retard și asta s-a văzut în 2021. Un alt argument ar fi apariția în București a numeroase școli moto și a tot felul de oferte speciale și reduceri, considerate de noi sub costuri. Termenul de „ofertă” nu s-a devalorizat încă în limba română, ci a devenit baza solidă a oricărei decizii de cumpărare.
Dar nu-i nimic, mergem înainte! Atât a putut redirecționa piața către noi în 2021, șase la sută, nu e mult, nu e puțin, da' măcar e-n creștere!


Mai multă Yamaha
După un sezon precedent cu o motocicletă Yamaha MT-07 pentru categoria A, în care 90% dintre elevi au preferat acest model Kawasaki-ului ER-6n, am decis să facem noi investiții: încă o motocicletă de categoria A și una de categoria A2, ambele Yamaha MT-07, au intrat în flota HeyMoto. S-a dovedit a fi o decizie bună, inclusiv elevii de A2 preferând noul model vechiului Kawa. Deși viteza de ralanti este mai mare decât la vechile modele folosite la școală, noile Yamaha sunt percepute ca fiind mai manevrabile în poligon și mai ușor de condus la orele de trafic.


Ce urmează?
Cursuri simplificate pentru obținerea permisului și cursuri diversificate pentru perfecționare. Să le luăm pe rând: având în vedere că dintre elevii respinși la prima susținere a examenului, majoritatea greșesc la proba de poligon, am decis să reducem numărul exercițiilor din timpul celor 13 ședințe de școlarizare și să ne concentrăm mai mult pe probele de examen. În același timp vom mări numărul și complexitatea cursurilor de perfecționare. Momentan oferim un singur curs post-școală, Safe in Traffic 1:1, dar, în noul sezon vom pregăti încă două cursuri. 
Stați pe-aproape pentru noi informări!


Foto: HeyMoto
Text: Alex Cercel