HORIA - FILMUL DEVENIRII, FILMUL VERII

Dec 18, 2020

Moș Crăciun te vrea motociclist/ă!

🎀 Concursul "Moș Crăciun te vrea motociclist/ă!" s-a încheiat, câștigător fiind cel ce a reușit să adune 476 de spiriduși din gașca sa, care să-i aprecieze scrisoarea.

Alex Dobrin, abia așteptăm să vorbim cu tine și să facem cunoștință pentru că tu ești câștigătorul unei școli moto!

Mulțumim tuturor participanților și vă așteptăm în număr și mai mare la concursurile viitoare.
Sărbători fericite!


Giveaway școală moto doar la Hey Moto!

Da, ai citit bine!



Haide să-ți spunem ce s-a întâmplat.
Moș Crăciun ne-a vizitat în poligon cu rugămintea să-l ajutăm. Anul acesta nu a putut să decidă cine a fost mai cuminte așa că misiunea noastră nu a fost niciodată mai clară!

Treaba stă în felul următor. Tu ne lași un comentariu pe Facebook cu #Povestea ta în care ne spui de ce îți dorești să devii motociclist sau motociclistă iar noi punem la bătaie o #ȘcoalăMoto. Povestea cu cele mai multe like-uri câștigă un loc în poligonul nostru!

Noi te sfătuim să îți lași imaginația liberă ca renii lui Moș Crăciun și sinceritatea să iasă la iveală ca fursecul în paharul cu lapte.

De asemenea, nu uita să trimiți postarea tuturor prietenilor tai ca să te voteze și să ai cât mai multe șanse de câștig!

Nu ne supărăm dacă primim de la tine și un #SUBSCRIBE pe noul nostru canal de Youtube unde ți-am pregătit o groază de surprize și filmulețe din care sigur o să ai ce învăța.

Gata, te lăsăm să-ți scrii povestea dar și să citești „Termenii și Condițiile” publicate pe pagina noastră.

Mult succes!

Echipa Hey Moto