HOTEL MOTO - ÎNCEPEREA ȘCOLII ÎN COMUNA PLOPUL

Aug 22, 2024

Horizons Unlimited Romania 5! Prezentări și Workshop-uri de călătorie 30 aug - 1 sep Covasna


Iată că și evenimentul din România al forumului internațional Horizons Unlimited a împlinit 5 ani! Cinci ani de întruniri ale colectivului pestriț al călătorilor, moto dar și auto, din toată lumea.
Nu știți despre ce este vorba? Dacă mergeți la HU veți fi inspirați să vă puneți pe roți și să plecați.
Ați mai făcut călătorii? Dacă mergeți la HU vă veți simți ca într-o familie, în marea familie a călătorilor care împărtășesc dragostea de drumuri, de locuri, de umanitate.


Anul acesta, în ultimul weekend al lunii august, Horizons Unlimited Romania va avea loc din nou la Cabana Bodvaj, aflată într-o zonă puțin umblată, dar foarte frumoasă a țării noastre. Cafeaua delicioasă de la Memento Baraolt, drumurile superbe spre Odorheiul Secuiesc, șnițelul uriaș de la Dagi, Zetea, izvoarele Oltului din Munții Giurgeu, toate pot fi ingredientele unei ture moto locale extraordinare.

Despre HURomania l-am întrebat pe organizatorul evenimentului Călin Nucuță, pe care sigur îl cunoașteți ca fiind realizatorul ghidurilor moto Carpathian2WheelsGuide, următoarele:


Ce va fi nou în 2024?
Vom avea șapte prezentări, dar ediția de anul acesta va fi diferită pentru că va avea mai multe workshop-uri pentru cei care plănuiesc călătorii.
Dintre prezentatori îi voi menționa pe Radu Prie care ne va aduce povești noi din Himalaya, unde a fost în acest an, și pe daneza Henriette Thiim, cap de afiș, care ne va prezenta călătoriile ei în Africa. Este pentru prima dată când Henriette vine în România la un astfel de eveniment și așteptăm cu nerăbdare să-i auzim povestea.
Ea va susține și un workshop despre modul în care pot fi folosite dronele în timpul călătoriilor moto. 


La categoria workshop îl vom mai avea pe Marius Achim, de la Achimoto, care va ține nu mai puțin de trei ateliere! Dintre acestea doresc să amintesc două, pe teme complet noi pentru întrunirea noastră, Bushcraft Mechanics și Motorcycling Yoga, care sunt foarte sigur că vor avea succes. Fără să doresc să iau din strălucirea celorlalți 😝 anul acesta va fi primul în care voi lua și eu cuvântul ca prezentator. Mai exact voi susține un workshop despre folosirea hărților offline în aplicații mobile. 


Cine va participa?
Avem deja anunțați peste 60 de participanți, dintre care aproape jumătate sunt din afara țării: Olanda, Anglia, Scoția, Bulgaria și Ungaria. Dar, ca în fiecare an, la deschidere apar participanți surpriză, oameni noi din România și din alte colțuri ale lumii. Vă așteptăm cu drag pe toți, începând cu 30 august, la Cabana Bodvaj!


Text: Călin Nucuță
Foto: Horizons Unlimited