HORIA - FILMUL DEVENIRII, FILMUL VERII

Feb 21, 2023

Instructorii mei Hey: Vlad

 

VLAD”
Nu puteam încheia seria prezentărilor de instructori HeyMoto fără să spunem câteva cuvinte și despre unul dintre cei mai vechi (2018), și misterioși, colegi ai noștri. Apare de obicei seara prin poligon și e la fel de „eluziv” ca râsul, pantera Carpaților, de unde și greutatea realizării cu fidelitate a unei descrieri. Putem spune totuși despre el că are simțul umorului, autoironiei, e punctual, profesionist și în general e o persoană care transmite încredere. Această caracterizare succintă a trebuit să o facem folosind sinceritatea proprie deoarece scrisoarea cu răspunsurile la întrebările redacției nu a putut ajunge la timp, Vlad aflându-se în afara sezonului. El ne-a transmis totuși, prin tele-conferință, următorul mesaj înduioșător: „regret enorm că nu pot fi parte a acestei activități, deși fac parte din această minunată familie care se numește HeyMoto!”

Vlad și-a început activitatea „motociclistică” cu un scuter, undeva prin munți, apoi, coborând spre zona de câmpie, și-a obținut permisul de conducere și a deținut pe rând un Suzuki Bandit și o Honda CBR, ambele de 600 cc. Cu ele a făcut turul României, dar și ture prin Balcani. În prezent deține un mare tourer, Honda Varadero 1000, pentru că și-a dorit, și o sportivă Suzuki GSXR 600, pentru că partea întunecată nu-i dă pace. Cu aceste motociclete are planuri mari, dar secrete.
Dacă îl întâlniți prin poligon nu vă temeți să-l abordați. Va răspunde cu amabilitate și solicitudine tuturor întrebărilor pertinente. Vlad este un pasionat motociclist și un altruist!

Text și Foto: Notarul Anonim