HORIA - FILMUL DEVENIRII, FILMUL VERII

Jul 20, 2022

Touratech Rally România: traseu în Bran și training cu Chris Birch


Weekend-ul acesta, pe 23-24 iulie, are loc cea de a doua ediție Touratech Rally România, un eveniment dedicat pasionaților de trail riding și adventure touring. După o primă ediție de succes în 2021, cu peste 100 de participanți din România, Ungaria, Polonia, Estonia, Portugalia, Spania dar și Noua Zeelandă, ediția de anul acesta vă așteaptă cu un traseu spectaculos în zona Branului și două sesiuni de training cu pilotul hard-enduro Chris Birch!
Cu toată agitația de dinaintea evenimentului, Maria Dănescu, organizatoarea raliului și reprezentanta Touratech România, și-a făcut timp să ne spună ce are special această ediție:


Cum va fi Touratech Rally România 2022?
Anul acesta Matei Albulescu de la RideX ne-a pregătit o rută senzațională cu plecare și sosire în Bran. În plus Chris Birch, unul dintre cei mai buni piloți off-road din lume, a confirmat prezența la eveniment și ne va oferi două sesiuni de training pentru 40 dintre participanți. Cei care nu-l cunosc pe Chris trebuie să știe că a câștigat numeroase trofee în competiții internaționale, inclusiv la RedBull Romaniacs, că deține o școală de pilotaj în Noua Zeelandă și este producătorul seriei de cursuri off-roadSay No To Slow”, celebră în toată lumea.

Atmosfera evenimentului va fi absolut incredibilă, aici se leagă prietenii pe viață, sunt zâmbete și multă voie bună. O parte ieșită din comun la ediția din acest an va fi prânzul organizat în mijlocul naturii. De asemenea, partenerii noștri Moto24, Yamaha Motor, Honda Nord și Mototehnica ne vor oferi motociclete de test pe tot parcursul evenimentului, Motul va oferi fiecărui participant un cadou surpriză, iar momentele importante vor fi imortalizate de Claudius Vasilescu, unul dintre fotografii oficiali ai RedBull Romaniacs.

Care sunt condițiile de participare?
Pot participa la eveniment toți cei care au un minim de experiență off-road cu motocicleta. În afară de asta, motocicletele participanților trebuie să se încadreze în categoria trail sau big trail. Anvelopele sunt și ele extrem de importante așa că recomandăm anvelope mixte, potrivite pentru cei aproximativ 250 km de asfalt și macadam ai traseului din acest an.

Va urma?
Având în vedere că segmentul adventure din piața moto s-a dezvoltat destul de mult în România, ne așteptăm ca din ce în ce mai mulți motocicliști să participe la evenimente de acest gen, pentru a ieși din zona de confort, pentru a se perfecționa, dar și pentru a lega prietenii. Evenimentele Touratech Rally sunt printre cele mai mari evenimente adventure din lume și ne dorim ca cel din România să crească de la an la an și să putem oferi aventurierilor pe două roți o experiență memorabilă de fiecare dată.


Text și Foto: Maria Dănescu, Touratech Romania
Redactor: Alex Cercel