HORIA - FILMUL DEVENIRII, FILMUL VERII

Aug 21, 2023

HU Romania IV: întâlnirea călătorilor, din nou în Covasna


A IV-a ediție Horizons Unlimited Romania va reuni călători moto și povești de pe toate continentele la Cabana Bodvaj, între 25 și 27 august 2023. Ca de obicei, l-am rugat pe organizatorul Călin Nucuță să ne spună câteva cuvinte despre eveniment:



Ce povești de drum vor putea fi ascultate?
Anul acesta avem înscriși 12 prezentatori, 10 vor fi prezenți la eveniment, iar 2 vor prezenta remote. Ca teaser, vă pot spune cine pregătește 3 dintre cele mai inedite prezentări. Una din ele va fi a lui Radu Șpan și a Taniei Pricop, care ne vor relata despre călătoria lor în Georgia dar și despre logistica necesară pentru a transporta motocicleta cu ferry-ul până la Batumi. Titus Banc ne va spune cum a petrecut 3 luni prin America de Sud, singur, iar Henriette Thiim va prezenta remote întreaga ei călătorie prin Africa. Vor mai fi povești de călătorie din țări precum: Mongolia, India, Turcia, Africa de Sud, Maroc, Sierra Leone, Iran și Pakistan.
Nota Redacției: Denisa Andronache și Radu Constantin vor face prima lor prezentare după întoarcerea lor din tura prin Pakistan și Iran de anul acesta!


Covasna: a doua ediție înseamnă și tradiție?
Am adus și anul acesta HU Romania la Cabana Bodvaj pentru că este un loc deosebit și cu o energie aparte! Totuși nu cred că județul Covasna va rămâne o locație permanentă pentru că ne dorim să creștem organic această întrunire și sperăm că în viitor vom avea un loc propriu unde o vom organiza. 


Câți călători așteptați anul acesta?
Anul acesta estimăm în jur de 70 de participanți, dintre care, puțin peste jumătate vor fi din afara țării. Numărul aventurierilor care s-au alăturat anual evenimentului a rămas constant dar, aproximativ un sfert sunt nou-veniți. 
Ne bucură faptul că atragem oameni noi în fiecare an, pe lângă participanții noștri fideli, și sperăm să vă vedem și pe voi!


Foto: Horizons Unlimited Romania
Text: Călin Nucuță