HORIA - FILMUL DEVENIRII, FILMUL VERII

Dec 29, 2022

23% mai mulți elevi în 2022, 2 Yamaha noi în 2023

 

A venit iar momentul pentru articolul „acela” cu cifrele/ statistica/ bilanțul pentru anul care a trecut și angajamentele /propunerile /dorințele pentru anul viitor. Știm, e plictisitor, dar când lucrurile merg, poate fi-mbucurător.



Acum că am terminat cu introducerea să trecem direct la concluzii: numărul de elevi înscriși la școala noastră a crescut cu 23,68 % în 2022 față de 2021, și cu 34,28% față de 2018. 
Da, am împlinit 5 ani! Mulțumim, și vouă la mulți ani! 2018 a fost anul în care unii dintre cei mai vechi/ experimentați /vizionari instructori au pornit la drum sub acest nume: HeyMoto. Încă de la început ne-am propus să evoluăm, să devenim din ce în ce mai buni.


Printre pașii pe care îi facem anual în direcția progresului sunt: cursuri de perfecționare și înnoirea flotei moto. În 2023 veți avea acces la cursuri de perfecționare și pentru grupuri, pe lângă cele 1:1 pe care le oferim deja de doi ani, și veți putea folosi două motociclete noi în poligon. Va fi mai ușor să susțineți examenul de categoria A2 pentru că am achiziționat /agreat /accesorizat o Yamaha MT-03, iar la anul se va livra o altă Yamaha MT-07, nou-nouță, pentru categoria A. Flota HeyMoto va ajunge în 2023 la cinci motociclete Yamaha MT: trei pentru categoria A și două pentru A2.

Ne dorim ca școala moto să fie o experiență pozitivă pentru fiecare elev și ca procesul de învățare să nu fie mecanic. Ne dorim mai mult. Dacă și voi vreți mai mult de la școala moto haideți să lucrăm împreună


Foto: HeyMoto
Text: Alex Cercel