DRUM DE SEARĂ

Sep 26, 2024

Blugi de cursă lungă: Rev'it Moto2 de la Asfalt Uscat

 
Foarte ușor de recunoscut, datorită pliurilor de deasupra genunchilor, modelul Moto2 de la Rev'it sunt o versiune evoluată, mai bine cusută, îngustată în zona gleznelor, și care include protecții de șold pe lângă cele standard pentru genunchi. Sunt blugi foarte rezistenți, potriviți pentru distanțe lungi dar și pentru mediul urban. I-am testat intens două săptămâni, fiind furnizați de partenerul nostru Asfalt Uscat, și iată ce mai avem de spus:

Materialul Rev'it Moto2, cu ale sale cusături triple, dă o mai mare senzație de rigiditate, dar și de rezistență la abraziune, față de modelul precedent. Îngustarea, cât și întăriturile de pe interiorul piciorului, în zona gleznelor, sunt binevenite dar, per total pantalonii ar fi putut fi un pic mai lungi. Pe timpul verii, și mai ales al verilor de 40°C pe care le trăim, blugii Moto2 nu sunt răcoroși, iar materialul dublat cu aramid se simte și mai rigid. 

Pliurile din zona genunchilor sunt menite să dea impresia de flexibilitate și au un aspect plăcut, retro, din perioada când pantalonii moto din piele erau la modă pentru drumuri lungi.

Acești blugi sunt chiar buni pentru călătorii! Sunt solid construiți și potriviți pentru a fi purtați zilnic la o tură de 4.000 km (atât i-am testat). În plus, în caz că e important pentru voi, se asortează cu orice alt echipament moto: geacă textilă, hanorac moto, cămașă moto, chiar și-un tricou de motocross. Moto2 sunt un model cu valențe universale, potrivit pentru drumuri lungi sau urbane, sunt tot ce ați avea nevoie dacă ați vrea să vă păstrați garderoba moto la minimum.


Text: Alex Cercel
Foto: Rev'it Sport