HORIA - FILMUL DEVENIRII, FILMUL VERII

Apr 4, 2024

Mototehnica, cel mai nou membru al rețelei BMW Motorrad România

 
Cunoscut neoficial ca „the place to go” pentru proprietarii de motociclete BMW, Mototehnica a devenit, în sfârșit, oficial, membru al rețelei BMW din România. Recunoașterea aceasta, a calității service-ului Mototehnica a sosit, foarte potrivit, odată cu împlinirea a 10 ani de existență. La fel de potrivit ni s-a părut să-l întrerupem pe fondatorul Tiberiu Anghel cu două întrebări: „de când” și
„ce urmează”?


De când, mai exact?
Mototehnica a devenit cel mai nou Service Autorizat BMW Motorrad România începând cu 1 martie 2024.
Semnarea contractului a apărut ca o consecință naturală a creșterii pieței din România. De asemenea cred că este și dovada faptului că Mototehnica a crescut organic și corect în acești 10 ani. Am pornit de la un service cu un singur post de lucru, care își desfășura activitatea într-un spațiu de aproximativ 100 mp, și am evoluat la un service complet, conform standardelor BMW Motorrad, cu 6 posturi de lucru, care poate oferi clienților BMW întreaga gamă de servicii aftersales, inclusiv acțiuni tehnice sau acțiuni de garanție.


Ce oferiți acum?
În primul rând oferim proprietarilor de motociclete BMW din România experiența de peste 10 ani a echipei noastre, care acum este formată din 9 profesioniști.

În acest moment suntem Service Autorizat BMW Motorrad și nu avem în ofertă motociclete noi, însă gama noastră de servicii și produse este croită pe nevoile proprietarilor de motociclete BMW.
Pe lângă accesoriile și echipamentele BMW, oferim gama premium Wunderlich, Akrapovič, Wilbers, SP-Connect, Gilles Tooling, SC-Project și Kellermann.


Text și Foto: Mototehnica