HORIA - FILMUL DEVENIRII, FILMUL VERII

Nov 8, 2023

Deschis pentru sezonul hibernal: Hotel Moto Berceni

 
Ok, nu mai e iarna-iarnă, dar o pauză de sărbători, ca să nu-i zicem concediu, motocicletele tot or să ia. „Și ce? Îi pun husa pe ea.”
Pentru ceilalți, pentru cei care cred că „înăuntru e mai bine să stea”, vom relua din nou povestea:

Hotel Moto a început în 2015 în București într-o hală închiriată și s-a relocat în 2022 într-o locație privată din comuna Berceni. Hotel Moto Berceni are o capacitate mai mică, de maximum 25 de motociclete, dar este foarte cochet, foarte curat și se află sub supraveghere 24/24.


Prețul pentru o lună de cazare este de 100 de lei / motocicletă, neschimbat în ciuda a ce se întâmplă cu costurile / chiriile din toate domeniile.

Deși relocat în sudul Bucureștiului, Hotel Moto a fost în continuare ales de motocicliști din majoritatea cartierelor bucureștene, inclusiv din Militari, zona cea mai îndepărtată. Chiar dacă iernile au fost uscate, din cauza frigului media perioadei de cazare a fost de 4 luni. Cea mai scurtă perioadă a fost 2 luni, iar cea mai lungă 6.

Hotelul nostru se deschide pe 15 Noiembrie și rămâne deschis până la ultimul client care se hotărăște să scoată motocicleta la venirea verii.

Cei care doresc să rezerve cazare pentru sezonul hibernal 2023-2024 ne pot contacta pe pagina de Facebook Hotel Moto (unde pot vedea și alte acțiuni întreprinse de noi în sezonul estival) sau la numărul de telefon 0765.446.259.

Text și Foto: Titi Fătu