HORIA - FILMUL DEVENIRII, FILMUL VERII

Nov 29, 2022

Iernează în Nord: Mototehnica Mogoșoaia

 

În caz că nu vreți să urmați traseul păsărilor călătoare, și să iernați în Sud, cum v-am recomandat în articolul trecut, există varianta unui cămin cald pentru motocicletă și în Nordul Bucureștiului, la Mototehnica, în Mogoșoaia. 


De Mototehnica știți sigur ceva: ei sunt
the go-to people” când vine vorba de service pentru motociclete BMW, și reprezentanți Wunderlich. Ar mai fi o noutate, dar cel mai probabil o să v-o împărtășim la începutul anului 2023. Deocamdată să revenim la subiect și să vedem care este oferta lor de iarnă. 

Pentru a ține iarna aceasta motocicleta în garaj la Mototehnica plătiți 180 lei pe lună, sau 600 lei pentru un pachet de 4 luni, și aveți inclus transport gratuit la garaj, cu duba de service, din București sau județul Ilfov; de asemenea beneficiați de întreținere lunară a bateriei, acces la motocicletă în timpul programului, reduceri la servicii de mentenanță și bonus bilet la „concursul de iarnă”. 


Cei de la Mototehnica dispun de 80 de locuri în garaj și sunt localizați în Mogoșoaia, pe strada Ciobanului nr. 80-84. Îi puteți contacta la telefon 0722117575 sau pe mail la office@mototehnica.ro Dacă vouă vă e frig în case, măcar motocicletei să-i fie cald! ⛄


Foto: Mototehnica
Text: Alex Cercel