FUELLED PERFORMANCE ENGINEERING SOLUTIONS - ROMANIA

Nov 11, 2022

Cei din noiembrie vor fi cei dintâi

 
Am mai scris despre „cea mai bună perioadă ca să mă înscriu la școală” dar, cum lumea nu citește, mai scriem, poate se răzgândește... Astăzi ne concentrăm pe noiembrie, ultima lună a sezonului moto, și răspundem la veșnic populara întrebare „dacă mă înscriu acum, am timp să termin?”



S-o luăm pe bucăți: una bucată va fi „școala” iar a doua va fi „examenul”. Sunt două chestiuni diferite, pentru că noi nu avem legătură/influență/putere de decizie asupra programării examenelor practice. Doar DRPCIV.
Chiar dacă de acolo mai primiți din când în când răspunsuri de genul „contactați școala”, noi nu știm când, și cum, se iau deciziile legate de numărul examenelor, sau de data lor. Putem doar să vă spunem ce s-a întâmplat, de regulă, în sezoanele trecute.


Școala în Noiembrie
Da, dacă te înscrii la începutul lunii noiembrie, ai timp să termini cele 13 ședințe de școlarizare fără probleme!
De asemenea ai timp să susții și examenul teoretic. Dacă nu termini ședințele până pe 15 decembrie, le poți continua din 15 ianuarie. După ce susții examenul teoretic vei fi printre primele persoane înscrise la examenul practic, la redeschiderea sezonului moto, în luna martie sau aprilie!


Examenul în Decembrie
Este posibil să susții examenul practic și în prima jumătate a lunii decembrie dar, acest lucru depinde...
Depinde de: cât de bună este vremea, cât de mulți candidați din București au susținut deja examenul teoretic în ultima parte a lunii noiembrie, câți examinatori sunt disponibili pentru categoria A și, nu în ultimul rând, câte examene moto consideră „decidenții” că ar mai trebui programate în luna decembrie. Putem spune, pe baza experienței din ultimii trei ani, că în luna decembrie se programează cel puțin trei examene practice, și că nu ninge.
V-am convins?


Foto: HeyMoto
Text: Alex Cercel